Vrienden van de Ontzetting

De Vrienden van de Ontzetting (VvdO) is een vereniging van oud-leden van De Ontzetting. De VvdO houdt zich bezig met de contacten tussen oud-leden en De Ontzetting. Maar ook de onderlinge contacten tussen de oud-leden van De Ontzetting worden door middel van activiteiten versterkt. Daarnaast is de VvdO er om De Ontzetting (financieel) te steunen tijdens grote activiteiten, zoals een tournee, aanschaf van instrumentarium en lustrumactiviteiten.

Voor de contacten tussen de oud-leden worden verschillende activiteiten georganiseerd door het bestuur van de VvdO. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld een borrel en uit eten gaan voorafgaand aan de donateursconcerten van De Ontzetting. VvdO-leden hebben gratis toegang tot de donateursconcerten van De Ontzetting.

Ook worden de VvdO-leden op de hoogte gehouden van de activiteiten van De Ontzetting. Het VvdO-bestuur zorgt ervoor dat uitnodigingen voor de concerten van De Ontzetting bij de VvdO-leden terecht komen. Daarnaast wordt er vier keer per jaar een nieuwsbrief verstuurd met daarin de laatste updates van De Ontzetting en de VvdO.

Voor meer informatie over de Vrienden van de Ontzetting kun je mailen naar: vrienden.van.de.ontzetting@gmail.com