TourneeCie

De Tournee Commissie, TourneeCie, van De Ontzetting regelt iedere twee jaar een Tournee naar het buitenland. De tournee is eigenlijk een concertreis, we geven als orkest concerten, maar natuurlijk staat de gezelligheid ook hoog in het vaandel tijdens de Tournee. In het verleden is ‘De Ontzetting On Tour’ onder andere naar China, Spanje en Polen geweest.

Ongeveer 1,5 jaar voor dat de Tournee werkelijk plaatsvindt, begint de commissie met opstarten. Praktische zaken zoals vervoer, overnachtingen en eten moeten worden geregeld, maar de commissie gaat ook zelf op zoek naar concertlocaties en activiteiten. Naarmate de Tournee dichterbij komt begint het nog meer te leven bij de commissie en de leden, we gaan bijna! De financiën en het programma zijn op orde, er kan worden begonnen met instuderen van de stukken en het inpakken van de koffers. Tijdens de Tournee neemt de commissie de leden op sleeptouw en zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. Na de Tournee rest alleen nog een herinnering van een superleuke tijd.

In de zomer van 2018 gaat de Tournee naar het Moezelgebied in Duitsland. We overnachten in de steden Koblenz en Trier, maar geven concerten in het hele gebied daar omheen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de Tournee? Like dan onze Facebookpagina: ‘Ontzetting on Tour’.

TourneeCie 2018 ‘Wunderbar’
o.d.z. Het gaat als een Trierelier bestaat uit:

Monique Voesten – Voorzitter
Anne Gerritsma – Secretaris
Femke Nijhof – Penningmeester
Toon Scheper – Commissaris Concerten
Larissa van Westerveld – Commissaris Huisvesting
Lisan Verduijn – Commissaris Activiteiten