Welkom
De Ontzetting is op 27 februari 1985 opgericht. Het ontstond uit een groep vrienden van de toenmalige Landbouw Hogeschool Wageningen. Deze studenten bespeelden een breed scala aan instrumenten, die niet in de bestaande orkesten pasten. Door samen te musiceren werd De Ontzetting geboren. Hoewel het orkest destijds klein begon, groeide het uit tot een volwaardig harmonieorkest. Voor een deel is dit te danken aan de dirigent Jean-Pierre Gabriël, die het orkest sinds 2002 met veel enthousiasme leidt.
 
sticker_button_ontzetting_2008

Volg ons op

   
 
Nieuws
Nieuws
Meer Nieuws
Agenda

Complete agenda    

'

[custom-facebook-feed id=ontzetting num=5 headertext=Facebook Header Outside of Feed” showheader=true headeroutside=true height=300px]
Over de Ontzetting
"De Ontzetting is op 27 februari 1985 opgericht. Het ontstond uit een groep vrienden van de toenmalige Landbouw Hogeschool Wageningen. Deze studenten bespeelden een breed scala aan instrumenten, die niet in de bestaande orkesten pasten. Door samen te musiceren werd De Ontzetting geboren. Hoewel het orkest destijds klein begon, groeide het uit tot een volwaardig harmonieorkest. Voor een deel is dit te danken aan de dirigent Jean-Pierre Gabriël, die het orkest sinds 2002 met veel enthousiasme leidt"

Meer over ons
Mogelijkheden

Ensemble huren

Ensemble huren - Professionele muziekale omlijsting voor alle gelegenheden. Van klassiek tot jazz, van modern tot zelf gecomponeerd.
Ensemble huren

Lid worden

Lid worden - Bespeel je een instrument en ben je op zoek naar een gezellig orkest? Dan is De Ontzetting iets voor jou!
Lid worden

Doneren of Sponsoren

Doneren of Sponsoren - Adopteer een Ontzetter om het orkest te steunen of sponsor onze optredens. Jouw enthousiasme is onze drijfveer.
Doneren of Sponsoren
Media
Meer foto's
Bekijk ook onze video's
Contact
Postadres
Studentenorkest De Ontzetting
Postbus 531, 6700 AM Wageningen

Repetitieadres
Bronland 1, 6703 HD Wageningen Orion (gebouw 103)

Mailadres
ontzetting@wur.nl

Meer Contactgegevens

Partners

 
 
 

Van Uven Stichting

De Van Uven Stichting, is nauw gelieerd aan Wageningen Universiteit en beheert muziekinstrumenten en bladmuziek ten behoeve van het musiceren door amateurs.

 
 
 

Wageningen University and Research

Wageningen University & Research is het samenwerkingsverband tussen Wageningen University en Stichting Wageningen Research.

 
 

KLV Wageningen Alumni Network

Het grootste Wageningen Alumni Netwerk met in totaal ruim 8.500 leden.


Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland